USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Mikä on SeaHelsinki Sound?
__________

SeaHelsinki Sound on kaksipäiväinen musiikkitapahtuma merellä, jolla tuetaan Itämeren puhtauden eteen tehtävää työtä sekä suomalaista musiikkikulttuuria - tuoden kesään paljon kaivattua festaritunnelmaa. Tapahtuma luodaan lukuisten merellisten toimijoiden yhteistyönä ja sen kumppanina toimivat: venenäyttely Uiva, Merikeskus Vellamo ja K-Market Kaivopuisto & Pietari.

Miten pääsen tapahtumaan ilman omaa venettä?
__________

SeaHelsinki Sound järjestää tapahtumaan erikoisristeilyjä. Risteilyliput ostetaan samasta paikasta venelippujen kanssa, tiketti.fi osoitteesta. Lipunmyynti alkaa viikolla 28.

Voit myös käyttää yhteistyökumppaneidemme palveluja ja vuokrata veneen, veneen ja kuskin tai taksivenekuljetuksen. Ole suoraan yhteydessä palvelun tarjoajaan ja osta venelippu, ellei tämä sisälly palveluun valmiiksi.

Mikä tapahtuman virallinen lippu on?
__________

Tapahtuman virallinen lippu on vastuullinen support-lippu, jolla tuetaan kotimaista musiikkikulttuuria ja Itämeren puhtauden eteen tehtävää työtä. Lippu on fyysinen lippu, joka kiinnitetään veneeseen. Lipun saa tapahtumapaikan myyntiveneeltä Tiketin mobiililippua tai varausnumeroa vastaan.

Risteilylippu on mobiili- tai printtilippu, joka näytetään aluksella.

Voinko saapua kajakilla, SUP-laudalla tai kumiveneellä?
__________

Emme suosittele tapahtumaan tuloa moottorivenettä pienemmällä kulkuneuvolla. Tapahtuma-alueella saattaa velloa veneistä johtuvaa aallokkoa, mikä voi aiheuttaa vaaratilanteita.

Onko alueella viranomaisveneitä?
__________

Tapahtuma-alueella partioi sekä poliisin, että merivartioston venepartiot.

Mitä jos wc-hätä yllättää?
__________

Tapahtuma-alueen lähtölaiturilla, Lyypekinlaiturilla Kauppatorilla on yleisö wct käytössä. Suosittelemme käyttämään näitä, mikäli veneestä ei löydy omaa wc:tä.

Onko tapahtuma esteetön?
__________

Tapahtuman virallisiin risteilyihin siipirataslaiva Vispilän kyytiin pääsee myös pyörätuolilla. Henkilökohtaiset avustajat pääsevät mukaan ilmaiseksi. Vispilästä löytyy myös inva wc.

Mistä saa ruokaa?
__________

Tapahtuman info/myyntiveneellä on myynnissä lohiwrappeja ja alkoholittomia juomia. Veneilijät voivat vierailla myös Lyypekinlaiturilla, josta löytyy paitsi vessat myös Vanhan Kauppahallin herkut ja läheltä K-Market Pietari.

LIPUT MYYNNISSÄ NYT

fiSuomi
en_GBEnglish (UK) fiSuomi