Helsingin Vesijetin Jesse

by Joona Korja, toukokuu 15, 2020
Jesse from Helsinki Vesijetti
“Parhaat muistot mereltä on ne kesäillat, kun meri on aivan tyyni siinä heinäkuussa ja ilma lämmin. Istut veneen kannella, aurinko paistaa vielä horisontissa ja lämmittää mukavasti. Huljuttelet jalkoja vedessä ja musa soi taustalla. Sitä fiilistä ei voita mikään.
 
Intohimo merta ja veneilyä kohtaan sai alkunsa laivastossa, jossa suoritin varusmiespalvelukseni. Tämän jälkeen tein 3 vuotta kansimiehen hommia Suomessa ja vuoden Aasiassa yksityisjahdin miehistössä, minkä jälkeen opiskelin kotimaanliikenteen laivuriksi. Merialan kokemusta on nyt kertynyt yli 7 vuotta.
 
Itse yritys sai alkunsa sup-laudoista. Alkuun meillä oli 6 lautaa, joita vuokrasimme ensimmäisen vuoden ajan Aurinkolahdessa. Tästä toiminta laajeni vesijetteihin ja sitten mukaan tuli wakeboardia, saunalauttaa ja vaikka mitä.
 
Korona on iskenyt meihin odotettua enemmän, kun yritykset ovat peruneet tapahtumia ja tykypäiviä, kuten myös yksityiset synttäreitä, polttareita ja niin edelleen. Selviydytään hommasta varmasti, kun vaan laitetaan kulut minimiin, ei nosteta palkkaa kuin vain välttämätön ja noh..aika näyttää loput. Tällä hetkellä meiltä saa normaaliin tapaan yksittäisiä vuokrauksia.”
 
Kuka? Jesse Kettunen, Helsingin Vesijetin perustaja
Mikä? Helsingin Vesijetti, vuokraa vesijettejä, saunalauttaa, flyboardeja, sup-lautoja, wakeboardeja yms.
Mistä löytää? Fyysisesti Aurinkolahden rannasta ja virtuaalisesti sivuilta: https://www.helsinginvesijetti.fi/
Joko olet hankkinut lippusi kesän mielenkiintoisimpaan musiikkitapahtumaan merellä - SeaHelsinki Sound?
fiSuomi
en_GBEnglish (UK) fiSuomi