Makers kahvilan Minnie

by Joona Korja, toukokuu 20, 2020
Minnie from Makers cafe

“Kahvila on oma leikkikenttä, missä saa kehittää ja kokeilla. Teemme lähes kaiken käsityönä ja kehitän jokaisen reseptin itse. Tarkoitus on tehdä ravitsevaa ja hyvää ruokaa. Kaikista parasta työssä on kuitenkin ihmiskohtaamiset - Lauttasaari on omanlainen yhteisö ja meille on muodostunut jo vakioasiakaskunta, joka on antanut paljon tukea nyt poikkeusolojen aikana. Kriisi on iskenyt meillä erityisesti jälleenmyyntipuoleen, joka on jäätynyt. Kehitimme kuitenkin sen tilalle oman kuljetuksen ja kuljetamme nyt kahvilamme herkkuja ilmaiseksi 10km säteellä. Myös hyvä sää on auttanut take away -puolen kanssa.

Nämä tilat ovat vanhaa toimistotaloa ja olemme hyödyntäneet sisustuksessa kierrätettyjä huonekaluja. Halusimme luoda kahvilaan olohuonemaisen tunnelman. Merellisyys näkyy turkoosissa värimaailmassa.”

Kuka? Minnie Tuomisto, Makers kahvilan yrittäjä
Mikä? Makers kahvila Lauttasaaressa, Heikkiläntie 10
Tiesitkö? Espresso Housen raakakakut tulevat Makersiltä
Miten voit tukea toimintaa? Poikkeusolojen aikana voi ostaa support-lahjakortin, jolla saa pienemmällä rahalla isomman summan käyttöön: 15 eurolla saa 20 euron edestä tuotteita ja 30 eurolla 40 euron edestä. Tuotteita voi tilata myös Woltilla.

 

Joko sinulla on liput kesän mielenkiintoisimpaan musiikkitapahtumaan merellä? SeaHelsinki Soundiin! Klikkaa lukeaksesi lisää! 

fiSuomi
en_GBEnglish (UK) fiSuomi